passer-by писал(а):Ништяк - ты никогда не вырастешь (если вообще хочешь вырасти), если будем топтаться в рпм-басед гамне
а навошта мне сырцы? Я іх правіць ня ўмею, так што ў сутнасці розніцы няма--увесці 3 каманды ў кансолі ці два разы клікнуць мышкай--вынік аднолькавы.І опцыі наколькі я зразумеў у каманд ./configure і ў каманды rpm -i аднолькавыя.Дык навошта ўскладняць?
----------------
RPM--руліць
booxter - зач0т
dojlid - я имел ввиду немножко иное, так что, по-видимому, пересдача
Ништяк - мышку пришёл давить или в системе разобраться ? (и на этом закончим флэйм)
passer-by писал(а):Ништяк - ты никогда не вырастешь (если вообще хочешь вырасти), если будем топтаться в рпм-басед гамне
а навошта мне сырцы? Я іх правіць ня ўмею, так што ў сутнасці розніцы няма--увесці 3 каманды ў кансолі ці два разы клікнуць мышкай--вынік аднолькавы.І опцыі наколькі я зразумеў у каманд ./configure і ў каманды rpm -i аднолькавыя.Дык навошта ўскладняць?
----------------
RPM--руліць
Хе-хе! Главная особенность системы portage gentoo в USE флагах. Они позволяют тонко настраивать устанавливаемые програмы еще до компиляции. А в RPM пакетах программы как правило собраны со всеми, зачастую не нужными, "наваротами".
Не шутите с данными, эти шутки глупы и неприличны (с) Козьма Прутков
passer-by писал(а):
Ништяк - мышку пришёл давить или в системе разобраться ? (и на этом закончим флэйм)
На самой справе я спрабую зрабіць сваю сістэму такой, каб спалучыць моц і хуткасць лінукса і прастату вінды(ці нават прасцей зрабіць).Дарэчы, тэма ўвогуле пачалася з 64-бітных процаў, я цяперака яна больш нагадвае спрэчку наконт "якім патрэбны быць лінукс"...Ці не здаецца табе што раздзел тут не той. Карацей , хто што можа падказаць канкрэтна па тэме?(нагадаю, 64-бітны проц і пажадана Mandrake)