Проблема с установкой OpenOffice.org 2.0.2
Проблема с установкой OpenOffice.org 2.0.2
Здравствуйте, вот решил установить новый офис взамен старого (у меня Red Hat 9.0) и столкнулся с такой проблемой, что из кучи RPM-пакетов ни один не устанавливается, требуя для установки инсталляцию другого пакета. Получается как замкнутый круг, пакеты ссылаются друг на друга и в итоге я ничего не могу установить. Перед установкой я удалил следующие пакеты:
openoffice
openoffice-libs
openoffice-i18n
Может это сыграло какую-то роль? Прошу помочь.
openoffice
openoffice-libs
openoffice-i18n
Может это сыграло какую-то роль? Прошу помочь.
Можно было один пакет установить из консоли без проверки зависимостей rpm -Uhv --nodeps bla-bla-bla.rpm, а остальные - как в винде, мышкой из иксов.
Обчитайтесь умных статей о Линуксе: http://www.mycomputer.ua/list/arts_soft_non-windows - в журнале "Мой компьютер" (Украина, русский язык)
- Samotnik
- Неотъемлемая часть форума
- Контактная информация:
free.mind, kae, можна і проста з кансолі:
1) Набіраеш "rpm -ihv " потым "./" і цісьнеш [Tab] ен пакажа ўсе файлы ў дырыкторыі ў якой ты знаходзісься.
2) Набіраеш далей пачатак назвы файла потым [Tab] імя файла будзе выведзена цалкам або пакжа тыя імёны файлаў якія адпавядаюць дадзенаму пачатку.
3) Далей дзеяньні паўтараюцца.
Напрыклад:
У каталёгу ёсьць файлы з імёнамі abc.rpm aabc.rpm def.rpm
Я набіраю "rpm -ihv ./" і цісну [Tab]. Абалонка пиша мне: abc.rpm aabc.rpm def.rpm. У камандным радку застаецца набраным "rpm -ihv ./"
Я данабіраю літару "a" (Зараз у камандным радку "rpm -ihv ./a") і цісну [Tab]. Абалонка пиша мне: abc.rpm aabc.rpm У камандным радку застаецца набраным "rpm -ihv ./a".
Я данабіраю літару "b" (Зараз у камандным радку "rpm -ihv ./ab") і яшчэ раз цісну [Tab] і, о дзіва, абалонка дапаўняе камандны радок да "rpm -ihv ./abc.rpm"
1) Набіраеш "rpm -ihv " потым "./" і цісьнеш [Tab] ен пакажа ўсе файлы ў дырыкторыі ў якой ты знаходзісься.
2) Набіраеш далей пачатак назвы файла потым [Tab] імя файла будзе выведзена цалкам або пакжа тыя імёны файлаў якія адпавядаюць дадзенаму пачатку.
3) Далей дзеяньні паўтараюцца.
Напрыклад:
У каталёгу ёсьць файлы з імёнамі abc.rpm aabc.rpm def.rpm
Я набіраю "rpm -ihv ./" і цісну [Tab]. Абалонка пиша мне: abc.rpm aabc.rpm def.rpm. У камандным радку застаецца набраным "rpm -ihv ./"
Я данабіраю літару "a" (Зараз у камандным радку "rpm -ihv ./a") і цісну [Tab]. Абалонка пиша мне: abc.rpm aabc.rpm У камандным радку застаецца набраным "rpm -ihv ./a".
Я данабіраю літару "b" (Зараз у камандным радку "rpm -ihv ./ab") і яшчэ раз цісну [Tab] і, о дзіва, абалонка дапаўняе камандны радок да "rpm -ihv ./abc.rpm"