Ёсць некалькі ДВДшак да журнала "Хакер". Яны памерам 9 гігабайтаў, а не стандартныя 4,7. Толькі адзін з іх адчыеяецца ў Лінуксу, а астатнія Вындавс хочуць. Як бы гэта і пад Лінуксам іх адчыніць.
Можа які модуль ім патрэбен ці што?
DVD на 9 гігабайтаў не адчыняюцца
ээээ, ммммм - что то я не совсем понял в чем проблема. Диски в принципе не открываются. Другое дело коробочки. Хотя никогда не видел коробочку, которая бы просила винду.
Диск может либо читаться, либо не читаться - и на сколько я понимаю это ни как не должно зависеть от операционки.
Если проблема с софтом, то тут тогда диск совсем не причем.
А если ему где то нужен виндовз, то значит ему явно модуля не хватает, который как раз так и называется - виндовз
Диск может либо читаться, либо не читаться - и на сколько я понимаю это ни как не должно зависеть от операционки.
Если проблема с софтом, то тут тогда диск совсем не причем.
А если ему где то нужен виндовз, то значит ему явно модуля не хватает, который как раз так и называется - виндовз
...а на каком основании ограниченность некоторых делать законом для всех?
Дыскі ад "Хакеру" заўжды не ў каробачках, а ў цэлафане. Перагрыз цэлафан - дыск і выкаціўся.cympak писал(а):ээээ, ммммм - что то я не совсем понял в чем проблема. Диски в принципе не открываются. Другое дело коробочки. Хотя никогда не видел коробочку, которая бы просила винду.
У мяне некалькі ДВД-дыскаў. Адны маюць памер 4,7 гігабайтаў, а другія двайны памер - 8 гігабайтаў з гакам. Дык вось калі я раблю да ДВД на 4,7 гб
debian# mount /dev/dvd /media/dvd
то ўсё акей, а калі ДВД на 9 гігаў, то ніфіга - дэбіян піша "нешта не разумею"
Але ж адзін з падвоеных дыскаў усёж такі адчыняўся цераз mount /dev/dvd. Чаму не ведаю.
Але вось я тут тыкаўся і тыкаўся і мятодай тыка ўсё запрацавала. Замест mount /dev/dvd я выканаў mount /dev/hdc - і дыскі на 9 гігаў паадчыняліся.
І што самае смешнае пасля гэтага запрацавала і каманда mount /dev/dvd. Містыка, блін!